perjantaina, kesäkuuta 16, 2017

Treenipäivitys

♥ Iloinen Stara ♥

Pariin viikkoon on mahtuneet kahdet kimpparyhmän treenit, kun napattiin viime viikolle tuurauspaikka Sanni Kariniemen treeneihin. Uusi tuttavuus kouluttajana, vaikka nimi on toki tuttu. Narri teki superhienoa rataa ja oikein loisti upeilla takaakierroilla! Käsittämätöntä, miten kaukaa se irtosi niihin. Radan alun uskalsin ottaa kutsuna. Ei mitään ongelmaa, vaikka alku sisälsi omasta kutsupaikasta katsottuna periaatteessa takaakierron. Narri ♥ Palkkailtiin rataa pienissä pätkissä suht matalilla rimoilla, kun kisoja ei ole ihan lähipäivinä tiedossa.

Naurava Narri ♥ #nauravanarri

Tällä viikolla meitä koulutti jälleen Jenna. Putki-puomi -erottelu oli ihan loistava! En ollut varma, miten ne on Narrilla muistissa, mutta osaahan se sille opetetut asiat. Puomikin oli tosi hieno, vaikka vapautti itsensä ehkä aavistuksen liian aikaisin. Mutta menipähän loppuun asti vauhdilla. 90 asteen avokulmaa kepeille haettiin hieman, mutta se helpottui lopulta sylkkärillä. Täytyy muistaa! Tosi hyviä ohjausjuttuja löytyi taas :)

Narrista huomasi, että se väsyi molemmissa treeneissä loppua kohti. Ei mikään ihme, sillä molemmat päivät olivat lämpimiä, ja tehtiin pidempää pätkää, kuin mihin se on tottunut. Hyvää treeniä. Kentän pohja taas on musta paikoin aika kamala, kun en itsekään meinaa päästä pehmeällä kivituhkalla äkkikäännöksistä liikkeelle. Luulisi, että toisenlaisella pohjalla juokseminen on tuon jälkeen helpompaa, tossu nousee tekonurmella kevyesti :D


Eilen Narri kävi hammaskivenpoistossa ja murjotti loppupäivän. Se on niin hauska, kun tokkurasta herättyään haluaa selvästi tulla lähelle, mut huomio (minulta) ei sitten kelpaakaan. Seuraavana aamuna se on jo vähitellen antanut kamaluudet anteeksi... :) Hassu. Ei ees tullut mun kanssa nukkumaan,  vaikka sitä se odottaa joka ilta :D

Taisin saada anteeksi ☺
Kyllä mä taidan ilmottaa meidät Agirotuun. Tai katsotaan nyt vielä ensi viikon fyssarikäynti, kun edellisestä on aikaa. Ilmoa on vielä onneksi jäljellä. :)

Me voitais maistaa ihan vähäsen myös.


Ei kommentteja: