torstaina, heinäkuuta 13, 2017

AGIROTU 2017

Agirotu koettu ja kisattu. Olipa hauskaa! En oo pitkään aikaan osallistunut noin isoihin kisoisin, enkä koskaan noin hyväntuulisiin! Lisää tällaisia! MAH hoiti järjestelyt ihan ensiluokkaisesti. Kisapaikkana ravirata oli loistava, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja erinomainen nurmi kisapohjana.

Kohteessa!
Tulosten puolesta me ei juhlittu, mutta fiiliksen puolesta kylläkin! Ensimmäinen rata ei ole videolla, mutta muut kolme ovat. MAH julkaisi ratapiirrokset tapahtumassa, kiitos niistä!

Perjantain ensimmäinen rata.
Meidän ensimmäinen startti kolmosissa meni huikean hienosti! Narri tuli ohi aidasta nro 4, kun kaartoi aika kovalla vauhdilla. Muita virheitä ei tullut, joten tulos 5! Niin lähellä oli nolla, mutta ei kyllä harmita yhtään. Kyllä ne sieltä tulee, kun on tullakseen :)

Toinen rata oli italialaisen tuomarin käsialaa. Olipa haastava! Siinä tuntui olevan vaikea kohta toisen perään, eikä todellakaan olla sellaiseen vielä valmiita. Huippua silti päästä kokeilemaan! Noita radan haastavia kohtia pitää ehdottomasti käydä treenaamaassa itse.

 
Meillä meni alku hyvin, päästiin 5 estettä ilman virheitä :D Puomilla jotain ihme empimistä, ja siihen se pakka sit vähän hajosikin. 16 putkelta pääsin taas paremmin fiilikseen, ja kirmailtiin loppuun. Tuomari oli kannustava :)

Lauantain ensimmäisellä radalla kisattiin FAO-karsinta, ja kolmosista 25 koirakkoa pääsi finaaliin. Ei mitään mahkuja, mutta ei se mitään :D  Kepit Narri jätti kesken, ja voi hurja, mitä kaarroksia... Puomin ohi mentiin ja lujaa.

Vikasta radasta jäi ihan mieletön tekemisen meininki, vaikkei sitä ehkä videolta näe. Hyvä Narri ♥ Taas meinasi mennä puomista ohi, mutta en mä tosin pituudella kääntänytkään. Tehtiin silti nollaa puomin alastulolle asti! Treenilista pitenee sokkareilla puomin jälkeen :-D

Alla videolla kaikki kolme rataa:Kiitos videoista Melissa ja Minna!

Nyt me jäädään lajista tauolle ja palataan sen pariin elokuussa. Hyvää aikaa pitää tuumaustauko ja kerätä ylös treeniä vaativat kohdat. Lista on pitkä, mutta mikäs sen hauskempaa, kuin alkaa karsia sitä vähitellen. :) Narri on maailman paras kisakaveri ♥♥

Ei kommentteja: